Krónika hírműsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
Kiskunfélegyháza piacvezető rádiója, a 89.9 Rádió Smile! KÖSZÖNJÜK!
FM 89.9 MHz - Rádió Smile, a 90-es évek & az ezredforduló kedvencei!
Műszaki fejlesztésünket a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
bITmobil műsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Mi szólt?
Friss hírek

11 May

Nagy tervekkel megy tovább az EFI iroda

A feloldások után is folytatja a munkát a kiskunfélegyházi egészségfejlesztési iroda, amely a rendezvényeken való megjelenés mellett az oktatási intézményekben is szeretne megjelenni, hogy az új eszközeit megismertesse a fiatalokkal - árulta el rádiónknak Tóth Katalin az EFI iroda vezetője.

Tovább olvas

10 May

Évadnyitó bajnokságot tartott a Korona Modellező Sportegyesület

Évadnyitó bajnokságot tartott a Kiskunfélegyházi Korona Modellező Sportegyesület, két kategóriában, május 8-án és 9-én. A Kiskun Kupa a modellező repülőtéren, zárt körben, nézők nélkül zajlott le, a járványügyi szabályok betartásával.

Tovább olvas

06 May

Igazi koncertterem lesz a megújult zeneiskola épületében

Igazi koncertterem várja majd a Balázs Árpád Alapfokú Művészeti iskola növendékeit a Petőfi téri épületben a következő tanévtől. Bár az épület még felújítás alatt van, a tervek szerint szeptemberben már ott fogják megkezdeni a következő tanévet. Kis-Fekete Vilmos igazgató a napokban a helyszínre invitálta szerkesztőségünket, és a bejáráson a teljesen megújult koncertteremről is nyilatkozott.

Tovább olvas

05 May

Ungár Péter tartott sajtótájékoztatót Kiskunfélegyházán

Szociális és gazdasági válságkezelés aktuális kérdéseivel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót Ungár Péter ogy. képviselő, az LMP országos elnökségének titkára.

Kiss-Szeniczey Kálmán a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a szociális szféra dolgozói idén is kapjanak támogatást, hasonlóan a tavalyi évihez.

Hallgassa meg lentebb!

Tovább olvas

03 May

Május 13-án nyithat a Petőfi Mozi

A korlátozások feloldását követően azonnal nem, de egy pár hetes felkészülést követően újra nyithat a Petőfi Mozi. Filmek tekintetében már a nyitást követően lehet új filmekre készülni, nyilatkozta Reményi Richárd üzemeltető, aki hozzátette: terveik szerint május 13-án csütörtökön nyitnak.

Tovább olvas

30 Apr

Plusz munkák miatt is szükséges a két hetes szünet az uszodában

Sokan érdeklődnek, hogy mikor nyit az uszoda, ismerve a nyitásra vonatkozó friss Kormányrendeletet. A Félegyházi Termál Parkfürdő tájékoztatja a látogatóit, hogy az uszoda bár csökkentett szolgáltatásokkal, de a versenysportolók részére jelenleg is nyitva tart hétköznap 13 és este 20 óra között. Május elsejétől változik a beengedési szabály. 18 éves kor alatt csak a versenysportolók edzővel, valamint az oltási igazolvánnyal rendelkezők látogathatják az uszodát. Mivel a közegészségügyi előírások megkövetelik a féléves medence karbantartást, ezt május 10 és 24-e között végzik majd el, ezen időszakban zárva lesz a létesítmény.

Tovább olvas