Krónika hírműsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Ha megkérdezik, mondja el: Ön is a 89.9 Rádió Smile-t hallgatja! Köszönjük!
FM 89.9 MHz - Rádió Smile, a 90-es évek & az ezredforduló kedvencei!
bITmobil műsorunkat a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

Mi szólt?

Friss hírek

7
dec

Ingatlanpercek - novemberi adás: Miért legyen valaki ingatlanos?

November 30-án, a hónap utolsó csütörtökén újra jelentkezett az Ingatlanpercek rovat a House36 támogatásával. Ezúttal Szabadi János régióigazgató, Márki Anita és Bere Beáta értékesítők voltak a stúdió vendégei. A téma pedig: miért legyen valaki ingatlan értékesítő? 

Tovább olvas
7
dec

Az első, a hit gyertyája lobbant fel a város adventi koszorúján

Az eső ellenére is nagy érdeklődés övezte az adventi gyertyagyújtások kezdő eseményét Kiskunfélegyházán. December 2-án, a városháza előtt együtt ünnepelték az első, a hit gyertyájának fellobbanását a városlakók. A megjelenteket Keresztes Tünde, az önkormányzat kulturális referense köszöntötte, külön kiemelte Csányi József polgármestert, Rosta Ferenc és Balla László alpolgármestereket, az képviselő-testület megjelent tagjait, Mike Sámuel baptista, református lelkészt, Mindák Józsefet, a Constantinum intézmény igazgatóját. Beszédét Szuchányszki Aranka: Karácsonyi angyalok című versével folytatta
Csányi József polgármester ünnepi köszöntőjében kiemelte, hogy az adventi gyertyagyújtásokkal egy csodálatos hagyomány veszi kezdetét.

Tovább olvas
7
dec

Megnyílt az új büntetéstörténeti kiállítás

November 30-án újra megnyitotta kapuit a Kiskun Múzeum nagysikerű büntetéstörténeti tárlata kétéves felújítás után. Mindez egy szakmai nap keretében zajlott ami a  " Bűn és bűnhődés magyarhonban" címet kapta. A megjelenteket először Rosta Ferenc alpolgármester köszöntötte, aki kitért arra, hogy egy nagy volumenű támogatásnak is köszönhetően újult meg ez a tárlat.

Ezt követően Ódor János Gábor a szekszárdi Wosinsky Mór Múzeum igazgatója, a Magyar Vidéki Múzeumok Szövetség elnöke beszélt arról, miért volt nagyon hasznos ez a program a vidéki múzeumoknak. Végül dr. Végh Katalin a szövetség ügyvezetője szólt a megjelentekhez:
 

Tovább olvas
7
dec

Decemberben megnyílik a felújított Petőfi emlékház

Több pályázatnak köszönhetően kívül és belül is megújul ez év végére a Petőfi emlékház, tudtuk meg Mészáros Márta múzeumigazgatótól. Az ünnepélyes átadás december 20-án lesz majd.

Tovább olvas
7
dec

Bucsu Alinda könyvbemutató

Bucsu Alinda festő, író  a Delamár c. könyvének lesz a bemutatója december 13-án a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A kötetről és annak keletkezéséről az írónőt kérdeztük.

Tovább olvas
14
nov

A hároméves Majáért és testvéreiért szerveznek jótékonysági sütivásárt Félegyházán

Ismét jótékonysági sütivásárra hívják a félegyháziakat és a környékbeliket az önkormányzat és a Tourinform Iroda munkatársai, akik ezúttal a daganatos betegségben szenvedő, hároméves Maja és mozgáskorlátozott testvére, Márió gyógykezelésére gyűjtenek. A két gyermek betegsége és gyógyíttatása az egész családot nagyon megviseli, ezért a szülők különösen nagy örömmel fogadták a jótékonysági kezdeményezést. A részletekről rádiónk műsorában számolt be Bajzák Andrea az önkormányzat munkatársa.

Tovább olvas

Aktuális műsoraink

18:00 - 20:00
Zamat

A Rádió Smile könnyed gaszto-magazinja a műsorvezető és gasztroangyal, Kis Katával.

20:00 - 23:00
153 Lélekmód

Stúdióbeszélgetések egy-egy adott témakörben, elsősorban fiatalokkal.

23:00 - 23:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.

00:00 - 03:00
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.