Csak röviden...
A Rádió Smile egy igen fiatalos rádióadó, mely rendkívül színes zenei- és műsorkínálata miatt igen nagy népszerűségnek örvend. Természetesen a rádióadó alapvető funkciója, hogy a térség legújabb híreiről hitelesen informálja a hallgatókat, emellett azonban a szórakoztatás is komoly cél. Ennek érdekében sok kitűnő minőségű zene, valamint sokszínű műsorkínálat jellemzi a Rádió Smile műsorát.

A szerkesztőség a kezdetek óta azon dolgozik, hogy a rádió egyszerre legyen szórakoztató és informatív. A helyi híreken kívül természetesen a nagyvilágban történtek se maradhatnak ki a hírműsorokból, így aki a kiskunfélegyházi Rádió Smile-t választja, garantáltan nem fog lemaradni semmi fontosról.
Na jó, van még...
A Rádió Smile 2008 November 15-én kezdte meg adását Kiskunfélegyházán és közvetlen kistérségében az FM 89.9MHz-en és Online adással. A stáb az első években önkéntesekből állt, ezért a vezetőség arra törekedett, hogy a stúdió és adótechnika viszont minél modernebb legyen, hogy a munkavégzés gördülékeny és időhatékony legyen. Ez a döntés visszanézve megfelelő döntésnek bizonyult, a IT park is folyamatosan megújul, bővül.
A műsorkészítések mellett az elmúlt 6 év alatt számos kisebb és nagyobb saját rendezvényt bonyolítottunk le Kiskunfélegyházán. 2009-ben szerveztünk saját Autósnapot a Tesco parkolóban, volt OnLeány Szépségverseny amelynek záróakkordja egy Strandparty-val egybekötött eredményhirdetés volt. Tartottunk Paintball-os túszmentő bemutatót a megyei kommandósok egykori vezetőjének, Héjjas Jánosnak a segítségével, betanításával, amelyben Stohl András színész is részt vett. Augusztus 20-án a városi programba beilleszkedve elhívtuk Fekete Krisztián Forma 3000-es európabajnok autóversenyzőt és 2 autóját, amelyeket nem csak megnézhettek az érdeklődők, de bele is ülhettek a versenyautókba, majd Krisztián 250 km/h-val végigszáguldott a Bajcsy utcán.
Stúdión belül rendszeresen érkeznek hozzánk vendégek a közéletből, a város oktatási és kulturális életéből, és természetesen a Rocktár élőzenei bázisra érkező zenekarok, előadók is, így vendégül láthattuk már többek között a Compact Disco-t, a Paddy & the Rats-et, a Belmondo zenekart, a Zanzibárt, Ágnest és természetsen a helyi A Láma Dalai zenekart is.
Oszd meg velünk, mi megosztjuk az egész országgal!
Ez is lehetne a jelszavunk, hiszen a Hangoshír Kft partnereként hírszerkesztő-hírolvasónk hetente több alkalommal dolgozik be a hangos hírek gyártásába, amelynek segítségével az itt készült hírblokkok kerülnek a cég partner-rádióihoz, így az általunk készített tartalom eljut az ország legkülönbözőbb pontjaira: Sopron, Veszprém, Tamási, Paks, Dunaújváros, Dabas, Kiskunfélegyháza, Szarvas, Gyöngyös, Jászberény, Miskolc, Kisvárda településekre és vonzáskörzetükbe.

Külön büszkék vagyunk arra, hogy kollégáink a Smile berkein kívül is letették már névjegyüket a szakmában. Készítettünk reklámszpotot az egykori Danubius rádió számára, a Fornettinek az MR2 Petőfi Rádióba, de kollégáink hangja szólt a nézőkhöz a 2014-es Futball Világbajnokság támogatói szpotjában, a Neckermann utazási iroda tv-s szpotjában, a Duna Tv időjárás-jelentésében és a távolabbi rádiók különféle szpotjaiban. Hallatjuk hangunkat telefonközpontokban is, így például az N-System Távközlési Kft partnereként a cég saját rendszerében, a Dél-Alföldi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Irodának, a zalaszentgróti Polgármesteri Hivatalnak, a ceglédi Polgármesteri Hivatalnak valamint számos olyan cégnek, akik rendelkeznek IVR rendszerrel.
Másoknak is segítünk
Kollégáink már több kisebb és nagyobb rádió indulásában is segédkeztek a pályázatírástól kezdve a technikai megvalósításon át egészen az első megszólalásig. Mi készítettük a miskolci Crazy FM közösségi rádió pályázatát, tanácsadással segítettünk több közösségi rádió indulását, tecnikai és műsorvezetési partnereink.
Hallgatóink szolgálatában
Elvesztetted? Megtaláltad? Nálunk ingyenesen feladhatod lakossági hirdetésed. Ha megkerül, az nekünk is örömet okoz, hiszen mindkét fél arcára csaltunk ez által mosolyt! :)