Marketing
Hirdetnéd terméked, szolgáltatásod? A legjobb helyen jársz! A Smile kiemelt célcsoportja a fiatalok és fiatal felnőttek. Az a korosztály, akik a felmérések alapján a legfontosabb vásárlóerő, így a 15-35 éves korosztály megcélzása minden leendő és jelenlegi partnerünk számára fontos.
Rádiónk hirdetési felületei és megoldásai széleskörű elérést biztosítanak partnereink számára, amely mellé korrekt árakat és kreatív reklámszpotokat készítünk. Fontos hangsúlyozni a kreatív szót, hiszen a legfontosabb, hogy az információ ne csak eljusson, hanem meg is maradjon a hallgatókban, ezt pedig tapasztalatból tudjuk, a kreatív szpotok érik el a leghatékonyabban.
Ebben is segítünk, kérje kollégáink segítségét!
Több felületen, nagyobb eléréssel
A rádiószpot mellett fontos hirdetési felület a Facebook közösségi portál, amelyen rádiónk is megtalálható, és a mérések alapján a megfelelő időben, megfelelő módon elhelyezett információk rövid idő alatt nagyszámú elérést biztosítanak, így a reklámcsomagokban kínált ilyen megjelenéssel is segítjük partnereinket.
Ne csak hallják, lássák is!
Manapság a legtöbb autórádió, mini és micro hi-fi rendszerek, házimozik is képesek az RDS rendszer kijelzőkön való megjelenítésre, amelyen általában a hallgatott rádióállomás azonosítója, esetleg elérhetőségei olvashatók. Mi az ebben rejlő lehetőségeket 2008-ban már felismertük, azóta is használjuk további hirdetési felületként való értékesítésre. Azóta több rádió is felismerte és átvette már ezt a lehetőséget.
Cél: Kiskunfélegyháza és közvetlen kistérsége
Rádiónk Kiskunfélegyházán és közvetlen kistérségében hallgatható az FM 89.9MHz-en, így a 29.000 fős település mellett a környező kistelepülésekkel együtt kb 40.000 emberhez jut el adásunk (Kunszállás, Fülöpjakab, Bugac, Petőfiszállás, Gátér, Pálmonostora, Tiszaalpár, Nyárlőrinc).
Csomagjaink:
Távolabbi partner rádiók tapasztalataiból merítve, külön csomagajánlatok várják az új és a már piacon régebb óta jelenlévő üzleteket, szolgáltatásokat, hiszen nem mindegy, hogy egy új márkát, terméket, üzletet vezetünk be a köztudatba, vagy már egy ismert szolgáltatásnak időszakos akcióját akarjuk-e hirdetni.

A csomagajánlatokért és a további részletekért keresd marketing ügyintézőinket.
Gubu Zoltán+3620/483-21-02
Feketű Henrietta+3670/947-36-57
Csőszi Viktor+3670/326-27-26
Ajánlataink