Rólunk

A Rádió Smile Kiskunfélegyháza város helyi rádiója, amely 15 éve, 2008 novembere óta hallható Kiskunfélegyházán az FM 89.9 MHz-en és kistérségében, valamint Online. Műsorkínálata szórakoztató, kulturális, magazin, riport és zenei műsorszámokból áll, de természetesen betölti a helyi rádió alapvető funkcióját is: a térség legfrissebb, legfontosabb híreiről hitelesen informálja a hallgatókat. Szerkesztett műsoraink a nap 24 órájában hallhatóak. Nappal több, könnyedebb, zenés műsorral, hétvégén és hétköznap késő délután és este / éjjel pedig tematizált magazinműsorok, tudományos, ismeretterjesztő, riportműsorok hallhatóak.

Hírszolgáltatásunk hajnal 5 órától éjfélig országos hírekkel, hétfőtől péntekig naponta 5 db, szombaton 2 db kizárólag helyi és térségi híreket tartalmazó blokkal jelentkezik reggel, délben, délután és kora este.

Célunk egy valódi HELYI RÁDIÓ üzemeltetése, ennek sajátosságaival, előnyeivel, mindezt közreműködve a várossal, az intézményekkel, segítve az itt élők mindennapjait, informálva a hallgatókat Kiskunfélegyháza és térsége történéseiről, programjairól.

 

" 89.9 Rádió Smile - a 90-es évek és az ezredforduló kedvencei "

A rádió interkativitását jól mutatja, hogy folyamatosan figyeljük a környék közlekedési helyzetét, és azonnal beszámolunk a közlekedési hírekről, balesetekről, forgalom-korlátozásokról. Az évek alatt a hallgatóink is bekapcsolódtak ebbe a munkába, így már rendszeresen küldenek közlekedési híreket, fotókkal megtámogatva. Bátran kijelenthetjük, hogy aki Kiskunfélegyházán a Rádió Smile-t választja, garantáltan nem fog lemaradni semmi fontosról.

Jelenleg két, korszerű, modern stúdió, és egy esztétikus, otthonos szerkesztőségből készülnek a Rádió Smile műsorai, de rendelkezünk külön kitelepülős stúdiótechikával, így készült már élő rádióműsor a Városi Parkerdőből, Cukrászdából, a Sportcsarnokból, de még mozgó járműből is.

Rádiónk vállalja cégek, üzletek promóciójában történő kitelepülést is.

 

Rádiónk szerkesztőségébe rendszeresen érkeznek hozzánk vendégek a város és térségének közéletből, a város oktatási és kulturális életéből, és természetesen a Rocktár élőzenei bázisra érkező zenekarok, előadók is. Az évek alatt vendégül láthattuk már többek között a Compact Disco-t, a Paddy & the Rats-et, a Belmondo zenekart, a Zanzibárt, Gájer Bálintot, Ganxsta Zolee-t, a Kowalsky meg a Vegát, a Magashegyi Undergroundot, és természetsen a helyi zenekarokat is.

 

Aktuális műsoraink

18:00 - 20:00
Zamat

A Rádió Smile könnyed gaszto-magazinja a műsorvezető és gasztroangyal, Kis Katával.

20:00 - 23:00
153 Lélekmód

Stúdióbeszélgetések egy-egy adott témakörben, elsősorban fiatalokkal.

23:00 - 23:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.

00:00 - 03:00
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.