Hírek

10
júl

Idén is Tekergő Feszt

Idén második alkalommal szervezik meg a Tekergő Fesztivált a Sörfesztháza keretében július 12-13-án a Sportcsarnok előtti területen, de természetesen idén sem maradhat el a különleges kerékpárok felvonulása és a különböző bemutatók, versenyek. A részletekről Lajos Norbert, Ficsór Kornél és Olivér nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas
9
júl

Idén is lesz újdonság a Sörfesztháza kínálatában

9-10 fajtából álló sörportfólió mellett idén a nápolyi pizza is a kínálat része lesz az idei, immáron 9. Sörfesztházán, mondta el rádiónknak Balogh Máté. 

Tovább olvas
8
júl

Ünnepélyes projekzáró volt a Kiskun Meridián Zrt-nél

A Kiskun Meridián Zrt a Széchenyi Terv plusz program, a GINOP plusz keretében támogatást nyert eszközök beszerzésére és ingatlanfejlesztésre. A projekt ünnepélyes átadását július 8-án délelőtt tartották a cég telephelyén, ahol a projekt részleteiről Bánfi Attila vezérigazgató beszélt a megjelenteknek.

Tovább olvas
3
júl

Idén újra Sörfesztháza és Tekergő fesztivál

Idén is megrendezik az Önkormányzat támogatásával a Sörfesztházát és a Tekergő fesztivált, amely idén ingyenesen lesz látogatható, mondta el rádiónk reggeli műsorában Ónodi Árpád a sörfesztivál megálmodója.

Tovább olvas
2
júl

Új bemutatóüzem épül

A Déli Agrárszakképzési Centrum 1 milliárd forintot nyert bemutatóüzemek létrehozására és ebből 500 millió Forintot fordíthat egy ilyen megépítésére a Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium. A részletekről Rózsa Pál igazgató nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas
26
jún

Családi nap és ifjúsági rendezvény a Múzeumban

Idén nyáron Kiskunfélegyháza szívében egy különleges eseményre invitálnak Mindenkit, melyet a Kiskun Múzeum és Magyarország ENSZ Ifjúsági Küldötte - Brimo Widad, Kiskunfélegyháza szülötte - szervez. A „Lehetőségek a Sokszínűségben” című rendezvény célja, hogy minden korosztály számára izgalmas és értékes programokat kínáljon egy felejthetetlen családi és ifjúsági nap keretében. A részletekről Brimo Widad nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas
26
jún

Ülésezett a gazdasági bizottság

Kedden délután a nyári szünet előtti utolsó ülését tartotta az önkormányzat gazdasági bizottsága, amely 21 napirendi pontot tárgyalt. A fontosabb döntésekről Gyenes Attila a bizottság elnöke nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas
25
jún

A gyalogos járőrszolgálatot is támogatja az Önkormányzat

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság kereste meg az Önkormányzatot, hogy a rendőr-polgárőr gyalogos járőrszolgálat meghosszabbítása esetén anyagilag is segítse ennek működését. Ezen napirendi pontot is tárgyalta és támogatta a Városüzemeltetési- és Környezetvédelmi Bizottság. Ezen kívül egy pályázó jelentkezett a helyi autóbuszjárat további üzemeltetésére, valamint egy fürdőszoba kialakításához is biztosítottak vissza nem térítendő támogatást. A részletekről Bense Zoltán a bizottság elnöke nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas
24
jún

A tűzgyújtási tilalom fontosságáról

Az ország több területén, így Bács-Kiskun Vármegyében is érvényben van a tűzgyújtási tilalom. Erről és további aktualitásokról nyilatkozott rádiónknak Tarjányi Lili hivatásos vadász.

Tovább olvas
24
jún

Téglás Dávid az év tesitanára a vármegyében

A Magyar Diáksport Szövetség és a K&H Bank közösen elindította "az év tesitanára" versenykiírást, amelyek között a 30 év alatti kategóriában a kiskunfélegyházi József Attila Sportiskolai Általános iskolából két testnevelőt is jelöltek. Végül "az év tesitanára Bács-Kiskun Vármegyében" Téglás Dávid lett. A részletekről Dinnyés-Kis Zsuzsanna intézményvezető és Téglás Dávid nyilatkozott rádiónknak.

 

Tovább olvas

Aktuális műsoraink

20:00 - 23:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.

00:00 - 05:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.

06:00 - 10:00
Shaker

Kiskunfélegyháza leghallgatottabb reggeli műsora, Zakar Anitával és Csőszi Viktorral.

10:00 - 14:00
Napközben

Egy műsor, ami átvezet a nap nehézségein, jobbnál jobb zenékkel, és rengeteg információval.