Hírek

30
szept

Íjászversenyt rendez a Huszka József Hagyományőrző Egyesület

Petőfi emlékversenyt szervez a Huszka József Hagyományőrző Egyesület 2022 október 8-án. A részletekről Kollár László az egyesület titkára nyilatkozott rádiónknak.

Tovább olvas
27
szept

Ülésezett a Művelődési és Szociális Bizottság

Ülésezett a Művelődési és szociális bizottság amely 8 napirendi pontot tárgyalt, benne kérelmeket és döntöttek a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz való idei csatlakozásról is. dr Ónódi Izabellát a bizottság elnökét halljuk.

Tovább olvas
27
szept

Konferenciát tartottak a Turizmus világnapján Kiskunfélegyházán

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a kiskunfélegyházi Tourinform iroda a Turizmus világnapján, szeptember 27-én rendezett konferencát, találkozót szervezett a Városháza dísztermébe, ahol a szervezők lehetőséget adtak, hogy a résztvevő cégek, vállalkozók pár percben bemutassák szolgáltatásaikat, programjaikat, mely városunk turisztikai látogatottságát emelni hivatott. Hallgatóságként pedig felmérni, milyen további lehetőségek kínálkoznak, hogy az alkalmakon minél szélesebb látókörben ismertetve legyen Kiskunfélegyháza turisztikai kínálata.
A konferencián megjelenteket először Csányi József polgármester köszöntötte és beszélt a város turisztikai elképzeléseiről, külön kiemelve a Fürdőszállót és a strandot, mint az egyik legfontosabb fejlesztendő területet. 

Csányi József polgármester mutatja be a Fürdőszálló és Strand fejlesztési projekt látványtervét
 

Tovább olvas
27
szept

Ülésezett a Városüzemeltetési Bizottság

Szeptember 26-án hétfőn tartotta soron következő ülését a Városüzemeltetési és környezetvédemi bizottság. A fontosabb napirendi pontokról Bense Zoltán a bizottság elnöke nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Tovább olvas
27
szept

Idén is lesz Kutatók éjszakája a Móra Gimnáziumban

Idén is lesz a kutatók éjszakája program a Móra Ferenc Gimnáziumban, mondta el rádiónknak dr. Kása Zsuzsanna a gimnázium igazgatónője.

Tovább olvas
25
szept

Frissítve! Tilosban járó kamionok miatt háborognak a Tanyasori út lakói

Pár hete kereste meg szerkesztőségünket Fricska Zsolt kiskunfélegyházi lakos, aki a Tanyasori úton él. Elmondása szerint évek óta probléma, hogy a városban és környékén működő egyes cégek nehézpótkocsis vagy nyergesvontatós teherautói, kamionjai megszegve az 5 tonnás súlykorlátozást, a Tanyasori út - Kőrösi utca - dr. Holló Lajos úton rövidítik le az útvonalukat. Elmondása szerint ez a helyzet mindennapos és hajnal 4 órától az esti órákig eltart. 

Beküldött fotó: épp a Tanyasori útról kanyarodik be a kamion az 5 t korlátozás alá eső Kőrösi utcára

 

Tovább olvas
22
szept

Futóverseny is lesz az idei Mezgé Pikniken

Futóversenyt is szervez idén a Mezgé piknikre az intézmény tudtuk meg Kamocsa Dorisz szakoktatótól.

Tovább olvas
22
szept

Kibővített Betűbölcsi volt az Anyatejes táplálás világnapján

Az anyatejes táplálás világnapjához kapcsolódóan tartották meg a kibővített betűbölcsit a Petőfi Sándor Városi Könyvtár gyermekbirodalmában. Először dr. Sinkó Melinda orvossal, laktációs szaktanácsadóval beszélgethettek az anyukák a szoptatás fontosságáról, majd Ringató foglalkozás várta őket Tarjányi Tamásné Lencsivel. A téma kapcsán dr. Sinkó Melindával beszélgettünk.

Tovább olvas
22
szept

Új informatikai laborral futott neki az idei tanévnek a Szt Benedek PG

Új géptermekkel, Cisco laborral bővült a nyáron a Szent Benedek PG nyilatkozta rádiónk reggeli műsorában Rokolya Csaba igazgató.

Tovább olvas
22
szept

A fűtési szezonra való felkészülésről tájékoztat a megyei katasztrófavédelem

A fűtési szezonra való felkészülésre, a fűtőeszközök és kémények ellenőrzésére, tisztításának fontosságára hívta fel a figyelmet Kovács Andrea a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelem sajtóreferense.

Tovább olvas

Aktuális műsoraink

10:00 - 14:00
Napközben

Egy műsor, ami átvezet a nap nehézségein, jobbnál jobb zenékkel, és rengeteg információval.

14:00 - 18:00
Délutános Műszak

A műsor ami segít a maradék munkaidőt túlélni. Sok-sok hasznos aktualitás és pörgős zenék kíséretében.

18:00 - 19:00
Sztárportré

Sztárok, sztorik, stúdióbeszélgetés hírességekkel. Aki kérdez: Molnár Szabolcs.

19:00 - 20:00
Sörömkonyha

Gasztro-magazin azoknak, akik most ismerkednek a konyhaművészettel.