Több mint 800 ezer forint gyűlt össze a Halászléfőző fesztiválon

Több mint 800 ezer forint gyűlt össze az elmúlt hétvégén 3. alkalommal megrendezett halászléfőző fesztiválon, amelyből egy közlekedésbiztonsági tábort szerveznek gyerekek számára, mondta el rádiónk reggeli műsorában Balla László alpolgármester és Bajzák Andrea.

A jeles eseményt Balla László alpolgármester főszervező nyitotta meg. Beszédében kihangsúlyozta milyen nagy örömmel tölti el, hogy idén is ilyen nagyszámú érdeklődés mellett zajlik a főzőverseny. A megjelenteket pedig biztosította, ezúttal is kiváló előadók fogják színesíteni a színpadon a programok sorát, így az ínycsiklandó ételek elfogyasztása mellett még ezért is érdemes a Kőfaragók terén eltölteni a délutánt és estét.

Az elkészült finomságokat – melyek között a halászlén kívül túrós csusza, haltepertő, sőt még csirkepaprikás is volt – szakmai zsűri (Rácz Lajos és Illés Gyula séf és Berki Zoltán tiszteletbeli zsűritag) bírálta. Az ünnepélyes eredményhirdetésre pedig késő délután került sor.

1. Varga György (Baja)
2. Buza Flórián (Kiskunfélegyháza)
3. Kucsora László, Dósa László (Félegyházi Birkózók)

Különdíj:

  • Cseh Imre
  • Faragó Ferenc

Az esemény ezúttal is jótékony céllal került megrendezésre. Az ételjegyekből befolyt összegből idén Berki Fanni emlékére, augusztusban egy balesetmegelőzési tábort szeretnének megvalósítani a szervezők, általános iskolás gyermekek részére.

Meghallgatható hanganyag

Aktuális műsoraink

18:00 - 20:00
Zamat

A Rádió Smile könnyed gaszto-magazinja a műsorvezető és gasztroangyal, Kis Katával.

20:00 - 23:00
153 Lélekmód

Stúdióbeszélgetések egy-egy adott témakörben, elsősorban fiatalokkal.

23:00 - 23:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.

00:00 - 03:00
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.