Új logisztikai csarnok épül a Rollsped Kft-nél

Sajtótájékoztató keretében ismertette Szűcs-Szabó Sándor, a ROLLSPED Kft. ügyvezetője, a cég GINOP PLUSZ -1.2.1-21-2021-03117-es azonosítószámú, logisztikai szolgáltatásnyújtásához kapcsolódó, komplex technológiai fejlesztésének eredményét augusztus 8-án, kedden a kft. telephelyén. Szűcs-Szabó Sándor bemutatta cégét, elmondta, hogy a szállítás és szállítmányozás területén tevékenykedő vállalata 30 éves szakmai múltra tekint vissza, amely időszak során szerzett tapasztalataik révén napjainkra a nemzetközi árufuvarozás jelenti számukra a főprofilt, emellett azonban belföldi áruszállítási megbízásokat is teljesítenek. 

A sajtótájékoztatón Csányi József polgármester úgy fogalmazott, hogy számára nagyon szimpatikus, hogy Kiskunfélegyháza vállalkozói érájának vasmagja között szerepel a Rollsped Kft. és Szűcs-Szabó Sándor, akik folyamatosan a városunkban megvalósuló beruházásokban, fejlesztésekben gondolkodnak, ami természetesen a félegyházi gazdaságnak nagyon előnyös. Ezek a termelő cégek itt fizetnek adót is. Éppen ezért az önkormányzat az elmúlt évtizedben megtett mindent annak érdekében, hogy ez a habitus, ez a lokálpatriotizmus fennmaradjon ezekben a vállalkozókban. Szűcs-Szabó Sándor példaértékű személyként képviseli ezeket a vállalkozókat és a szektort is.

A polgármester elmondta, hogy tanúja volt a ROLLSPED Kft. terveinek és azok megvalósulásának, valamint a jelen projekt kapcsán megjegyezte, hogy példaértékű, hogy egy félegyházi vállalkozó a beruházó, félegyházi tervező tervezte meg és egy félegyházi vállalkozás kivitelezte a beruházást.
– A Rollsped Kft. az elmúlt 30 évben bebizonyította, hogy mennyire lojális Félegyházához és megmutatta, hogy milyen lehetőségek vannak ebben a városban. A ROLLSPED Kft., az Integrál Zrt., a Félegyházi Pékség, a P and P Pékáru Kft., az IBV Kft., vagy akár a Kunplast-Karsai Zrt. mind folyamatosan itt fejleszt és bővíti a tevékenységét. Én ezeknek a cégeknek, és természetesen a mai nap apropóján kiemelten Szűcs-Szabó Sándornak, szívből gratulálok – fogalmazott a polgármester.

Meghallgatható hanganyag

Aktuális műsoraink

20:00 - 21:00
Sztárportré

Sztárok, sztorik, stúdióbeszélgetés hírességekkel. Aki kérdez: Molnár Szabolcs.

21:00 - 22:00
Sörömkonyha

Gasztro-magazin azoknak, akik most ismerkednek a konyhaművészettel.

22:00 - 23:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.

00:00 - 03:00
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.