Megnyílt az Integrál Zrt. legújabb üzlete a Bankfaluban

Ünnepélyes keretek között március 13-án megnyílt az Integrál Zrt. legújabb üzlete Kiskunfélegyházán, a bankfalui városrészben. Az eseményen a vendégeket Gulyás József kereskedelmi igazgató, dr. Horváth Sándor elnök-vezérigazgató, Marczinkó Zoltán, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára, Csányi József polgármester és Lezsák Sándor országgyűlési képviselő köszöntötte. Gulyás József kiemelte, ennek az üzletnek a megnyitásával egy álmuk vált valóra. 
 

Dr. Horváth Sándor kitért arra, hogy már két éve tervezik a városvezetés és a körzet képviselőjének bevonásával ennek a boltnak a nyitását. 

Marczinkó Zoltán elismeréssel beszélt a beruházás megvalósításáról, amivel az Alföld egyik legjelentősebb városának, Kiskunfélegyházának színvonalát emeli az Integrál Zrt. és a Coop Üzletlánc közös munkája. Hangsúlyozta, Magyarország a világ hízott liba- és kacsamáj termelésének körülbelül 90 százalékát fedi le, ebből hozzávetőlegesen 30 százalék részesedése van az Integrál Zrt.-nek.

Csányi József örömét fogalmazta meg, amiért a lokálpatriotizmus és a gazdasági érdek találkozása lehetővé tette az üzlet megnyitását.Végezetül Lezsák Sándor örömét és elismerését fejezte ki dr. Horváth Sándornak és Kiskunfélegyháza városvezetésének az újonnan nyílt ABC-ért. Elmondta, nagyon kedveli városunkat, ami az elmúlt másfél évtizedben aranykorát éli a gazdaság és a fejlődés szempontjából is.
 

Meghallgatható hanganyag

Aktuális műsoraink

18:00 - 20:00
bITmobil

Információ és technológia magazin. A számítástechnika és a tudomány újdonságai két órán keresztül

20:00 - 21:00
Sztárportré

Sztárok, sztorik, stúdióbeszélgetés hírességekkel. Aki kérdez: Molnár Szabolcs.

21:00 - 22:00
Sörömkonyha

Gasztro-magazin azoknak, akik most ismerkednek a konyhaművészettel.

22:00 - 23:59
Smile Night

A Smile zenei válogatása a legnagyobb kedvenceid közül és a legropogósabb dalokból, plusz rengeteg infóval.